Wellcome To Kg. Paris Kinabatangan Sabah Malaysia. Hope Enjoy Your Stay Here, "Sabah Land Below The Wind"

Jumaat, 3 Disember 2010

Bekas Permaisuri Agong: Siti Aishah Saman Uncle Seekers

Siapa yang tidak kenal Uncle Seekers. Pendedahan berani kerana mendakwa mempunyai hubungan cinta dengan bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman. Pendedahan tersebut yang dimuat dalam laman peribadi beliau menjadi tumpuan dan isu hangat sejak kebelakangan ini.


Uncle Seekers Dan Siti Aishah, Bekas Permaisuri Agong


Dan hari ini secara mengejut, bekas Permaisuri Agong membuat kejutan bagi membalas segala pendedahan Uncle Seekers dengan memfailkan saman keatas Uncle Seekers dan juga bapa Uncle Seekers, Syed Abdullah Hussein Al-Attas.

Dibawah adalah berita yang dipetik dari Utusan:


KUALA LUMPUR 3 Dis. – Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman hari ini memfailkan saman terhadap pakar paranormal, Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda.

Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa kepada Syed Abdullah iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua.

Berikutan itu, tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.

Dalam saman tersebut, Siti Aishah memohon perintah injuksi bagi melarang defendan pertama, Syed Abdullah dan defendan kedua, Syed Hussein untuk tidak mendedahkan sama ada secara lisan atau dalam blog-blog, surat khabar atau wakil-wakil mereka sebarang maklumat mengenai plaintif. – Utusan

0 comments: